Paella kalkuni, mereandide ja artišokiga
Üllata oma maitsemeeli Hispaaniast pärit hõrgutisega. Roog on saanud oma nime laia ning madala praepanni järgi, mida kutsutakse Hispaanias "paella-ks".
Vaata retsepti
Üllata oma maitsemeeli Hispaaniast pärit hõrgutisega. Roog on saanud oma nime laia ning madala praepanni järgi, mida kutsutakse Hispaanias "paella-ks".
Vaata retsepti
Lennutasime Itaaliast kohale koka Noel Moglia, kes viib meid Itaalia kööki ning valmistab maitsva pasta pomodoro ehk tomatipasta.
Vaata retsepti
Sitsiilia kuulus köögiviljahautis on maitsev kohe pärast valmimist, kuid päeva-paari pärast veelgi parem. Hautis säilib purgis suletuna nädala ning sellest kogusest valmib liiter. Söö niisama otse purgist, paku (röst)saiakattena või lisandina kana, lõhe, veise- või lambaliha juurde.
Vaata retsepti
Kokk Noel Moglia viib meid Vahemere köögi lainetele mõnusa värskendava salatiga.
Vaata Niçoise salati retsepti >
Põneva nime shakshuka taga peitub Lähis-Idast pärit tõeliselt hea hommikueine. Täiuslikus harmoonias olevad vürtsid ja maitsed viivad meie maitsmisnäsad seitsmendasse taevasse.
Vaata retsepti
Valmista endale Kreeka salat väikse twistiga, mida on suurepärane valmistada oma suurele perele või sõpruskonnale.
Vaata luuviljalistega Kreeka salati retsepti >
Kuskuss ja kana – igati sobiv kooslus nii mõnusaks maitseelamuseks kui ka tavapärasest kalorivaesemaks kõhutäieks.
Vaata retsepti
Hummus on väga toitainerikas ja pakub suurepärast taimset alternatiivi määrdeks võileivale või vrapile.
Vaata retseptiTegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.