Bresaola kreemja gnocchi‘ga

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine
Bresaola kreemja gnocchi‘ga

Koostisosad

  • Brokoli
     250 g
  • Pasta Gnocchi
     4 peotäis (-t)
  • Aedoad Rimi
     380 g
  • Päiksekuivatatud tomatid
     80 g
  • Basiilik
     1 peotäis (-t)
  • Köögikoor
     1.5 dl
  • Piim Rimi
     1 dl
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi
  • Bresaola
     70 g

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Õhtusöök valmib vaid ühe hetkega ning on toitev ja maitsev! Teisisõnu täiuslik argiõhtusöök. Värskelt valmistatud gnocchi‘d segatakse kokku koore, päikesekuivatatud tomatite õhukeste viilude ja basiilikuga. Toitvad aedoad sobivad soolase bresaola‘ga hästi kokku.

Puhasta brokoli ning lõika väiksemateks tükkideks.

Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele ning lisa brokoli potti, kui on jäänud 3 minutit.

Lase ubadel ja tomatitel kuivaks nõrguda. Tükelda tomatid. Haki basiilik.

Aja koor ja piim keema ning sega pasta, brokoli, tomatite ja ubadega. Maitsesta soola ja pipraga.

Sega sisse basiilik.

Serveeri bresaola‘t gnocchi‘dega.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Demo Kaev
Rimi peakokk
Demo Kaev
Rimi peakokk

Vabariigi ahjupraad

5h • Keskmine

Seene-karri supp

40min • Lihtne

Bresaola pasta tomatiga

40min • Lihtne