0

Väga hea vein

Veinide valimine võib olla teinekord tõeliselt keeruline. "Väga hea vein"  kleebis märgistab veine mille on välja valinud meie sommeljee Mārcis Mitrevics, et Sinu toidulaual oleks lisaks heale toidule ka väga hea vein.

Valiku tegemisel on arvesse võtud mitmeid veinisõbrale olulisi detaile ja nüansse. Alustades veinide sobivusest toidu kõrvale kuni hinna ja kvaliteedi suhteni.

Püüame pidevalt oma veinivalikut täiustada, et saadaval oleks parim võimalik sortiment tervest laiast veinimaailmast. Samuti mõtleme veini stiilidele ja moesuundadele, üritades ajaga kaasas käia ja nõudlusega sammu pidada.

Sommeljee valik:

Avasta toidu ja joogi harmoonia!

Kui Sa ei oska kohe sommeljee valikust leida endale meelepärast, siis järgnevalt leiad iga veini tutvustuse. Järgides soovituslikku serveerimistemperatuuri võid kindel olla, et maitseomadused tulevad kõige paremini esile. Mõnusat avastamist!

Lomas del Marques Rioja Crianza

Veini valmistamisel on kasutatud Tempranillo viinamarju, mis on laagerdunud 12 kuud Ameerika ja Prantsuse tammevaatides.

  • Silma paistavad värske ja intensiivsete küpsete punaste puuviljade, vanilli ja kakao aroomid.
  • Nautige seda veini koos röstitud lamba- või vasikalihaga, poolvürtsikatest grillroogadest, sealhulgas köögiviljadest või Manchego juustust.
  • Ideaalne serveerimistemperatuur: 16-18 ° C

Vaata toodet>

Lomas del Marques Rioja Reserva

Tempranillo ja Graciano viinamarjadest valmistatud laagerdunud vein, mida on laagerdatud 18 kuud Ameerika ja Prantsuse tammevaatides.

  • See paistab silma oma elegantsi, peenuse ja intensiivsete mustade puuviljade ja vürtside aroomide poolest.
  • Suurepärane röstitud punase liha ja laagerdunud juustu kõrvale.
  • Ideaalne serveerimistemperatuur: 16-18 ° C

Vaata toodet>

Lomas del Marques Rioja Gran Reserva

Tempranillo, Garnacha ja Mazuelo viinamarjadest valmistatud 24 kuud Ameerika ja Prantsuse tammevaatides laagerdunud vein.

  • Peenes maitses tuleb esile vürtsikust ja keerukate küpsete puuviljade aroomid, mis arenevad meeldivalt püsivaks viimistluseks.
  • Vein sobib meditatsiooni kõrvale või kõige õrnemate vasika- või lambaroogade ühendamiseks.
  • Ideaalne serveerimistemperatuur: 16-18 ° C

Vaata toodet>

Montezovo Valpolicell

Vein, mis on valmistatud Corvina Veronese, Rondinella ja Molinara viinamarjadest on rubiinpunase värvusega ja keskmise intensiivsusega.

  • Sellel veinil on võluv bukett, õrn ja iseloomulik, mis meenutab mõrumandleid.
  • Sellel on kuiv, mahlakas ja harmooniline, meeldiva happesuse ja mahlase tekstuuriga.
  • Vein sobib hästi punase liha, liharikka pastaga, grillitud köögiviljade või keskmise pehme juustuga sidumiseks.
  • Serveerimistemperatuur: 16-18 ° C

Vaata toodet>

Montezovo Bardolino Chiaretto

Chiaretto on Bardolino roosiline määratlus, see on vein, mis saadakse virde osalisel kokkupuutel pressimisjääkidega.

  • Viinamarjadest Corvina, Rondinella ja Molinara saadud veinil on õrn maraschino-kirsi lõhn, marjade värskus.
  • See sobib suurepäraselt kergete pastaroogade, grillitud kala ja taimetoitude kõrvale. Lisaks - Chiaretto on ka küüslaugusõbralik.
  • Serveerimistemperatuur: 10-12 ° C


Vaata toodet>

Monte Zovo Soave

Kahvatukollase värvusega vein rohekate alatoonidega.

  • Värske ja lõhnav, lillelise ja suvise puuviljabuketiga, nagu virsik ja aprikoos. Selle mineraalne värskus muudab selle elegantseks.
  • See sobib ideaalselt toorete kalaroogade, koorikloomade ning pasta ja pestoga, valge liha ning värskete ja õrnade juustudega.
  • Serveerimistemperatuur: 10 °-12 ° C

Vaata toodet>

Minu konto

Kohaletoomine
0