Vürtsköömnetega röstitud tofu

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne
Vürtsköömnetega röstitud tofu
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Tofu
     300 g
  • Oliiviõli
     2 spl
  • Sidrunimahl
     1 spl
  • Vürtsköömned
     2 tl
  • Pune
     1 tl
  • Jahvatatud paprika
     1 tl
  • Küüslauk
     2 küüs (-nt)
  • Sool
     0.5 tl
  • Seesamiseemned
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 3 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Röstitud tofu sobib nii soojalt kui ka külmalt, kuid tasuks arvestada, et jahtudes läheb tofu veidi kõvemaks. Kasuta tofut salatites, leivakattena või vrapitäidisena. Näiteks valmista tomati ja melonisalsaga takod > 

Puhasta ja haki küüslauk

Sega kõik koostisosad peale tofu ja seesamiseemnete

Lõika tofu tükkideks, sega maitseainete ja soolaga

Kuumuta ahi 200 kraadini

Laota tofutükid ahjuplaadile ja küpseta vahepeal korra veidi segades, kuni need on saavutanud meelepärase tekstuuri ja välimuse

Puista peale seesamiseemneid

Sarnased retseptid

Tomatid želees

1h • Lihtne