Vokitud nuudlid kanaga

  • Küpsetusaeg: 35min
  • Lihtne
Vokitud nuudlid kanaga

Koostisosad

  • Munanuudel
     250 g
  • Porgand
     3 tk
  • Mais
     450 g
  • Õli
     2 spl
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi
  • Rebitud kanafilee
     600 g
  • Äädikas
     1 spl
  • Suhkur
     1 tls
  • Sojakaste
     2 spl
  • Laim
     1 tk
  • Seesamiseemned
     1 tls

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Maitsvad munanuudlid moodustavad siin koos kana ja äädikaseguga suurepärase vokiroa. Enne Aasiast inspireeritud roa serveerimist lisa krõmpsud porgandid ja minimais ning puista peale seesamiseemneid. Söö rooga soovi korral pulkadega!

Valmista nuudlid pakendil oleva õpetuse järgi.

Koori, poolita ja viiluta porgandid. Poolita mais. Prae porgandid ja mais pooles koguses õlis praepannil. Lisa soola ja pipart. Tõsta taldrikule.

Prae kana ülejäänud õlis. Lisa soola ja pipart.

Sega kokku äädikas, suhkur ja soja (eelista Jaapani sojakastet). Sega nuudlid, köögiviljad ja äädikasegu pannil olevate koostisosade hulka ja sega läbi.

Lõika laim viiludeks.

Serveeri vokirooga laimi ja seesamiseemnetega.

Sarnased retseptid

Pad Thai krevettidega

30min • Keskmine