Vege goreng tofuga

  • Küpsetusaeg: 45min
  • Keskmine
Vege goreng tofuga

Koostisosad

  • Riis
     4 peotäis (-t)
  • Õli
     2 spl
  • Sojaoad
     250 g
  • Punane paprika
     2 tk
  • Tofu
     270 g
  • Pak choi
     250 g
  • Sojakaste
     0.5 dl
  • Vesi
     0.5 dl
  • Karripasta
     1.5 tl
  • Laim
     1 tk
  • Herneidu
     100 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Tofuga vege goreng‘i näol on tegu Aasia maitsetest inspireeritud roaga. Sojaoad, paprika ja Hiina lehtkapsas loovad maitserikka roa, millele punane karripasta lisab veidi teravust. Serveeri hernevõrsetega ja pigista veidi peale laimimahla lisamaitse saamiseks. Lase hea maitsta!

Keeda riis pakendil oleva õpetuse järgi.

Vala pool õli praepannile ja prae sojaoad. Lase neil sulada ja soojaks minna ning pane taldrikule.

Poolita paprikad, eemalda südamikud ja haki tükkideks. Lõika tofu tükkideks ja Hiina lehtkapsas ribadeks.

Sega sojakaste (eelista Jaapani sojakastet), vesi ja karripasta. Prae paprika ja Hiina lehtkapsas ülejäänud õlis.

Sega oad praetud köögiviljadega ja sega sisse sojasegu. Lase soojaks ning sega sisse riis ja tofu.

Pigista peale laimimahla ja serveeri herneidudega.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Dandan-nuudlid

45min • Keskmine

Ahjukartuli salat

1h • Lihtne