Tomatikaste

  • Küpsetusaeg: 45min
  • Keskmine
Tomatikaste

Koostisosad

  • Punane sibul
     1 tk
  • Küüslauk
     2 küüs (-nt)
  • Porgand
     1 tk
  • Seller
     2 tk
  • Oliiviõli
     0.5 dl
  • Purustatud tomatid
     390 g
  • Tomatipüree
     3 spl
  • Basiilik
     1 tls
  • Tüümian
     1 spl
  • Tšillipipar
     2 tls
  • Sool
     0.5 spl

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 12 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Itaallaste lemmikkaste! Riivi sibul, küüslauk, porgand ja seller peeneks ning keeda koos purustatud tomatite ja vürtsidega. Serveeri pastaga või kasuta teiste toitude põhjana.

Koori sibul, küüslauk ja porgand. Riivi koos selleriga peeneks, eelistatavalt köögikombainis.

Prae riivitud köögivilju ca 5 minutit suures kastrulis õli sees. Lisa purustatud tomatid, tomatipüree, vürtsid ja sool. Lase väikesel kuumusel kaane all ca 30 minutit keeda.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Demo Kaev
Rimi peakokk

Seene-karri supp

40min • Lihtne
Demo Kaev
Rimi peakokk
Demo Kaev
Rimi peakokk

Vabariigi ahjupraad

5h • Keskmine