Kõrvitsasupp trühvlimaitselise sulatatud juustuga

  • Küpsetusaeg: 1h 20min
  • Keskmine
Kõrvitsasupp trühvlimaitselise sulatatud juustuga

Koostisosad

  • Tükeldatud kõrvits (puhastatud kaal)
     1 kg
  • Köögiviljapuljong
     1 l
  • Hakitud sibul
     1 tk
  • Rapsiõli
     1 spl
  • Trühvlimaitseline sulatatud juust
     200 g
  • Soola ja musta pipart
     
  • Soovi korral serveerimiseks praetud peekonit
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Mis oleks rohkem hooajas, kui üks mõnus kõrvitsasupp? Siin on üks lihtne retsept, millega saad kõrvitsasupist teha erilise maitseelamuse. 

Retseptis kasutame salajast komponenti, mis teeb need supid eriti rikkalikuks ja kreemiseks – sulatatud juust. Vaata ka meie blogist teisi sulatatud juustudega suppe!

 

Pane kõrvitsatükid potti ja kalla peale nii palju puljongit, et kõrvitsatükid oleksid kaetud. Kuumuta keemiseni.

Haki sibul, prae õlis kuldseks. Lisa koos praadimisõliga kõrvitsatükkidele.

Keeda kõrvitsatükke koos praetud sibulaga, kuni kõrvitsatükid on pehmed.

Kui kõrvits on pehme, siis püreesta ühtlaseks.

Lisa sulatatud juust ning sega, kuni juust on sulanud.

Maitsesta vajadusel soola ja pipraga.

Sarnased retseptid

Vanaema õunakook

45min • Lihtne

Võilaud

30min • Lihtne

Maasika jogurtikook

30min • Keskmine
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Borš

1h • Lihtne

Hernesupp suitsukondiga

1h 30min • Lihtne