Taignas küpsetatud kana spinatiga

  • Küpsetusaeg: 40min
  • Keskmine
Taignas küpsetatud kana spinatiga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Kanafilee
     300 g
  • Pärmitaigen
     1 tk
  • Beebispinat
     100 g
  • Küüslauk
     2 küüs (-nt)
  • Või
     1 spl
  • Sinihallitusjuust
     125 g
  • Valgehallitusjuust Camembert
     120 g
  • Meresool ja pipar
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Sulatage supilusikatäis võid pannil, lisage peeneks hakitud küüslauk ja laske sel pannil säriseda, kuni tunnete tugevat küüslauguaroomi. Seejärel lisage pannile spinat, kuumutage umbes 2 minutit, kuni spinatist on vedelik väljutatud.

Asetage lauale tainakiht ja lõigake tainas kahelt küljelt diagonaalseteks triipudeks – jätke keskmine osa läbi lõikamata.

Seejärel pange soola ja pipraga maitsestatud ja horisontaalselt viilutatud kanaviilud taina keskele. Peale raputage sinihallitusjuustutükikesi ja praetud spinatilehti.

Viimaks asetage kõige tippu Camemberti-juustu viilud ja punuge mõlemale poole lõigatud tainaribadest patsid, ristates need tainaketta keskel.

Asetage tainapatsid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpsetage eelsoojendatud ahjus temperatuuril 220 ˚C 12–15 minutit.

Sarnased retseptid

Igavese talve kanakarri

30min • Lihtne

Jõu-kauss

45min • Keskmine