Suverullid riisinuudlitega

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne
Suverullid riisinuudlitega
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Riisipaber
     8 tk
  • Riisinuudlid Thai Choice
     100 g
  • Salatilehed
     8 viil (-u)
  • Kurk
     0.5 tk
  • Porgand
     1 tk
  • Veisefilee
     200 g
  • Koriander
     1 g
  • Basiilik
     1 peotäis (-t)
  • Roheline sibul
     1 peotäis (-t)

Kaste

  • Hoisini kaste
     30 g
  • Hele sojakaste
     30 g
  • Maapähklivõi
     30 g
  • Vesi
     50 ml
  • India pähkel
     2 spl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Pane riisinuudlid kuuma vette 10 minutiks likku. 

Ribasta porgand ja kurk. Kurna nuudlid ja vala peale keev vesi. Nõruta nuudlid taas sõelal ning jahuta külma veega.

Lõika lihast õhukesed viilud ja prae või keeda need kiirelt küpseks. Pese ning valmista ette salatilehed ja ürdid. Sega kokku kaste. Kastmesse lisa purustatud India pähklid.

Kasta riisipaber sooja vette. Aseta paber lõikelauale või suurele taldrikule. Tõsta sellele täidised ja keera paber rulli. Kasta rull kastmesse ja söö kohe.

Kui teed rullid külaliste jaoks varem valmis, võid need lõigata suširullide suurusteks tükkideks. Külalisi oodates kata rullid toidukilega, et need ära ei kuivaks.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Dandan-nuudlid

45min • Keskmine