Koostisosad
-
Tatranuudlid80 g
-
Kurk1 tk
-
Porgand1 tk
-
Hiina kapsas0.5
-
SinkÕhuke
-
Muna2 tk
-
Sibulapealsed
-
Merevetika snäkk
Kaste
-
Riisiäädikas2 spl
-
Sojakaste2 spl
-
Suhkur1 spl
-
Seesamiõli1 spl
-
Kanapuljong115 ml
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Riivi kurk ja porgand, haki Hiina kapsas, sink ja sibul
Löö munad kaussi, vahusta kergelt ja vala väikesele kuumutatud pannile. Prae mõlemalt poolt ilma mune segamata
Kui munapannkook on küps, libista see pannilt, keera pooleks ja lõika õhukesteks viiludeks
Kaste: sega väikeses potis riisiäädikas, sojakaste, suhkur ja kanapuljong, kuumuta keemiseni, keera kuumus kinni ja lisa seesamiõli