Somen salad Jaapani külm nuudlisalat

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne
Somen salad Jaapani külm nuudlisalat
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Tatranuudlid
     80 g
  • Kurk
     1 tk
  • Porgand
     1 tk
  • Hiina kapsas
     0.5
  • Sink
      Õhuke
  • Muna
     2 tk
  • Sibulapealsed
     
  • Merevetika snäkk
     

Kaste

  • Riisiäädikas
     2 spl
  • Sojakaste
     2 spl
  • Suhkur
     1 spl
  • Seesamiõli
     1 spl
  • Kanapuljong
     115 ml

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Riivi kurk ja porgand, haki Hiina kapsas, sink ja sibul
Löö munad kaussi, vahusta kergelt ja vala väikesele kuumutatud pannile. Prae mõlemalt poolt ilma mune segamata
Kui munapannkook on küps, libista see pannilt, keera pooleks ja lõika õhukesteks viiludeks

Kaste: sega väikeses potis riisiäädikas, sojakaste, suhkur ja kanapuljong, kuumuta keemiseni, keera kuumus kinni ja lisa seesamiõli

Võta suurem pott, lase selles vesi keema ja lisa nuudlid
Keeda nuudleid viis minutit, seejärel kurna ja loputa nuudlid külmas vees
Nüüd pane salat kokku – vala nõrutatud nuudlid kaussi, lisa lisandid ja vala peale jahtunud kaste
Kaunista merevetikaga, rebides sellest väikesed tükid

Sarnased retseptid

Pasta aglio olio

30min • Lihtne
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid