Skagenröra ehk Rootsi krevetisalat

  • Küpsetusaeg: 10min
  • Lihtne
Skagenröra ehk Rootsi krevetisalat
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Krevetid
     500 g
  • Kalamari
     100 g

Majoneesikaste

  • Toorjuust
     50 g
  • Majonees
     100 g
  • Sidrunimahl
     
  • Till
      Värskelt hakitud
  • Sool
     
  • Pipar
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Rootslaste krevetisalat sobib väga hästi ka meie pidulauale, seda on lihtne valmistada ning kõik kala- ja mereannisõbrad armastavad seda.

Valmista kaste, selleks sega toasoe toorjuust, majonees ja sidrunimahl omavahel ühtlaseks
Tõsta kaussi kooritud krevetid ja kalamari ning kalla peale majoneesikaste
Lisa hakitud till
Sega kõik läbi ning maitsesta soola ja pipraga
Serveerides paku juurde kas röstitud saia, lapi leiba vm

Sarnased retseptid