Pasta aglio olio

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne
Pasta aglio olio

Koostisosad

  • Spagetid
     300 g
  • Küüslauk
     2 tk
  • Tšillipipar
     1 tk
  • Oliiviõli
     150 ml
  • Petersell
     
  • Parmesan
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Retsepti autor on Riin Rehemaa

Keeda spagetid korralikult soolatud vees
Samal ajal puhasta ja haki küüslauk ja tšilli ratasteks (nb, ära purusta!) ning pane oliiviõli sisse madalal kuumusel küpsema
Kurna spagetid kui need on keenud ja jäta pisut pastavedelikku alles
Jälgi, et küüslauk kõrbema ei läheks, kuumus peab olema madal ja õlil aega maitsestada

Kui küüslauk on pehme ja kergelt kuldse tooniga, lisa pasta ja pastavedelik ning sega hoolikalt läbi

Serveeri värske peterselli ja riivitud kõva juustuga

Sarnased retseptid

Dandan-nuudlid

45min • Keskmine