Pasta aglio olio
-
Küpsetusaeg: 30min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Spagetid300 g
-
Küüslauk2 tk
-
Tšillipipar1 tk
-
Oliiviõli150 ml
-
Petersell
-
Parmesan
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Retsepti autor on Riin Rehemaa
Keeda spagetid korralikult soolatud vees
Samal ajal puhasta ja haki küüslauk ja tšilli ratasteks (nb, ära purusta!) ning pane oliiviõli sisse madalal kuumusel küpsema
Kurna spagetid kui need on keenud ja jäta pisut pastavedelikku alles
Jälgi, et küüslauk kõrbema ei läheks, kuumus peab olema madal ja õlil aega maitsestada
Kui küüslauk on pehme ja kergelt kuldse tooniga, lisa pasta ja pastavedelik ning sega hoolikalt läbi