Nuudlid kookospiimas tofu ja laimiga

  • Küpsetusaeg: 45min
  • Keskmine
Nuudlid kookospiimas tofu ja laimiga

Koostisosad

  • Klaasnuudlid
     4 peotäis (-t)
  • Vegan hakkliha
     500 g
  • Oliiviõli
     0.5 spl
  • Punane karripasta ICA
     2 tl
  • Kookospiim
     400 ml
  • Sool
      maitse järgi
  • Laim
     1 tk
  • Tofu
     270 g
  • Hernevõrsed
     100 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Järgmisena ootab ees taimne hautis juurviljade ja tofuga kreemjas karripastaga maitsestatud kookospiimas. Serveeri klaasnuudlite ja krõbedate hernevõrsetega ning pressi laimi peale, et toit oleks meeldivalt hapu.

Pane nuudlite jaoks vesi kastrulis keema.

Prae veganihakkliha õlis kõrge servadega pannil või potis. Keera kuumus madalamaks ning sega sisse karripasta ja kookospiim, keeda 5 minutit. Maitsesta soolaga.

Lõika laim viiludeks ja tofu umbes 1 x 1 cm suurusteks kuubikuteks. Pane tofu potti.

Valmista nuudlid pakendil oleva õpetuse järgi, aga ära loputa külmaks.

Serveeri hautist nuudlite, laimiviilude ja hernevõrsetega.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Dandan-nuudlid

45min • Keskmine