Meloni gaspacho

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine
Meloni gaspacho
Demo Kaev
Rimi peakokk

Koostisosad

  • Melon
     0.5 tk
  • Kurk
     1 tk
  • Münt
     10 lehte
  • Granaatõun
     0.5 tk
  • Kreeka jogurt
     400 g
  • Maasikad
     12 tk
  • Mustikad
     50 g
  • Mesi
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Valmista endale Vahemere köögist inspireeritud värskendav supp.

Puhasta kurk ja melon.
Kasuta supi valmistamiseks kas blendrit või saumiksrit.
Puhasta granaatõun ja lõika maasikad kuubikuteks ning sega kergelt omavahel kokku.
Aseta supikausi keskele korralik lusikatäis Kreeka jogurtit.
Lisa peale granaatõun-maasikad ja mustikad.
Vala nende ümber juba blenderdatud melon ja kurk.
Viimasena nopi sisse mündi lehti ja tee peenikesed ringid või triibud meega üle supi.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk

Kuldne meriahven

45min • Lihtne
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Demo Kaev
Rimi peakokk
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Panforte

30min • Lihtne
Demo Kaev
Rimi peakokk
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Caponata

40min • Lihtne