Maisisupp quesadilla‘dega

  • Küpsetusaeg: 45min
  • Lihtne
Maisisupp quesadilla‘dega

Koostisosad

Supp

  • Kollane sibul
     1 tk
  • Küüslauk
     2 küüs (-nt)
  • Oliiviõli
     1 tls
  • Kartul
     1 tk
  • Mais magus
     450 g
  • Köögiviljapuljong
     1 l
  • Kookospiim
     400 ml

Quesadilla

  • Keedetud valged oad
     390 g
  • Vesi
     0.5 dl
  • Vürtsköömned
     1 tls
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi
  • Tortilla
     8 tk
  • Juust
     4 viil (-u)
  • Õli
     1 spl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kergesti valmistatav ja kreemjas kookospiimast valmistatud maisisupp, mis koos quesadilla‘dega moodustab oivalise 90.-te roa. Sa saad kiire ja maitsva toidu, mille puhul quesadilla‘des olev oasegu sobib ideaalselt supiga kokku. Lase hea maitsta!

Supp: koori ja haki sibul ja küüslauk. Prae hakitud koostisained oliiviõlis.

Koori ja riivi kartul jämedalt. Sega kartul ja mais praetud koostisainetega. Lisa puljong ja lase ca 8 minutit keeda. Mikserda supp ühtlaseks. Lisa kookospiim ja lase keema minna. Maitsesta soola ja pipraga. Kurna supp.

Quesadilla‘d: loputa oad ja lase kuivaks nõrguda. Sega need vee ja vürtsköömnetega. Maitsesta soola ja pipraga.

Jaota oasegu 4 quesadilla-leiva (4 portsjoni jaoks) peale ning rebi juustuviilud tükkideks ja jaota oasegu peale. Kata leivakettaga. Vajuta õrnalt ja prae seejärel praepannil oliiviõlis. Pööra üks kord.

Serveeri suppi lahtilõigatud quesadilla‘dega.

Sarnased retseptid

Hernessupp suitsukondiga

1h 30min • Lihtne
Katri Merisalu
Katri retseptid
Katri Merisalu
Katri retseptid

Herne-juurviljasupp

1h • Keskmine
Katri Merisalu
Katri retseptid
Katri Merisalu
Katri retseptid

Tomatine läätsesupp

45min • Lihtne