Mahe ühepajatoit

  • Küpsetusaeg: 55min
  • Keskmine

Koostisosad

  • Ghee
     
  • Veiseantrekoot
     0.7 kg
  • Porgand
     4 tk
  • Kaalikas
     700 g
  • Naeris
     1 tk
  • Kartul
     4 tk
  • Nuikapsas
     700 g
  • Aeduba
     200 g
  • Suvikõrvits
     250 g
  • Vesi
     200 ml
  • Hapukoor
      maitse järgi
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi
  • Vürts
     
  • Loorber
     
  • Sinepiseemned
     
  • Leeskputk
     
  • Tüümian
     

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Retsepti autor on Rimi peakokk Jörgen Kohal.

Pruunista veiseliha potipõhjas ghee'ga või õliga.

Maitsesta liha soolaga ning hauta 10 minutit.

Lisa kooritud ning tükeldatud naeris, kaalikas ning porgand. Lisa maitseaine kott (marli sisse seotud: vürts, loorber ja pipar). Vala peale vesi ja hauta nõrgal kuumusel 10 minutit. Lisa kooritud kartulid ja hauta veel 10 minutit.

Maitse ja vajadusel maitsesta soolaga.

Lisa lõigatud nuikapsas ning hauta veel 5 minutit.

Lõika aedoad kolmeks ning tükelda suvikõrvits. Lisa ühepajatoidule. Maitsesta leeskputke ja tüümianiga.

Kaunista toit hakitud maitserohelisega. Kui soovid, siis serveeri hapukoorega. 

Sarnased retseptid

Talu Toidab
Talu Toidab retseptid

Toortatra ja lambaliha pada

1h 25min • Keskmine
Demo Kaev
Rimi peakokk

Vabariigi ahjupraad

5h • Keskmine
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Burritokauss

20min • Lihtne