Mahe kanakarri mango ja jogurtiga

  • Küpsetusaeg: 40min
  • Lihtne
Mahe kanakarri mango ja jogurtiga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Kanafilee
     2 tk
  • Punane paprika
     2 tk
  • India pähklid
     1 peotäis (-t)
  • Mangopüree
     200 g
  • Maitsestamata jogurt
     200 g
  • Ingver
     0.5 tl
  • Küüslauk
     3 küüs (-nt)
  • Laimi koor
     1 tk
  • Laimi mahl
     0.5 tk
  • Kurkum
     1 tl
  • Tšillihelbed
      maitse järgi
  • Sool
      maitse järgi
  • Kookosõli
     

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Mahe kanakarri mango ja jogurtiga võib kõlada võõralt, kuid selle maitse pakub elamuse, mida saab nimetada ainult positiivseks! Lihtne pala, mille valmistamine ei nõua suurt pingutust ning sobib igale kodukokale.

Haki ingver ja küüslauk, viiluta paprika. Tükelda kanafileed suupärasteks ampsudeks.

Prae paprikaribad ghee’s või kookosõlis kergelt läbi. Lisa ingver, küüslauk, kurkum ja tšillihelbed ning kuumuta paar minutit, jälgides, et küüslauk ei pruunistuks. 

 Lisa kanatükid ja prae veidi, kuni kanaliha on igast küljest kuumust saanud (pruunistada ei ole vaja). 

Lisa jogurt ja mangopüree, maitsesta soolaga ning lisa India pähklid.

Lase keema tõusta, lisa laimimahl ja riivitud laimikoor ning hauta kaane all 20 minutit.

Sarnased retseptid

Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid