Lillkapsa-juustusupp

  • Küpsetusaeg: 50min
  • Lihtne
Lillkapsa-juustusupp
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Lillkapsas
     1 kg
  • Sibul
     1 tk
  • Küüslauk
     2 küüs (-nt)
  • Või Rimi
      praadimiseks
  • Kohvikoor Rimi
     200 ml
  • Juust kõva
     100 g
  • Puljongikuubik
     1 tk
  • Petersell
     1 peotäis (-t)

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Mõnusalt tummine püreesupp, kus mitmesugused maitsekad juustud asendavad kenasti liha.

Tükelda lillkapsas ja pane vähese veega keema. Lisa puljongikuubik.

Prae hakitud sibul ja küüslauk kergelt võis ning lisa lillkapsale. Keeda, kuni koostisosad on pehmed. Võta mõni lillkapsatükk välja, et need võis pruunistada. Ülejäänud mass püreesta.

Pane pott uuesti tulele, lisa püreele koor ja riivitud juust (eelistatult Gruyere). Keeda, kuni juust on sulanud. Vajaduse korral maitsesta soolaga.

Serveeri pruunistatud lillkapsa ja värske hakitud peterselliga.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk

Meloni gaspacho

30min • Keskmine

Seene-karri supp

40min • Lihtne

Lihtne oatšilli

40min • Lihtne