Lehtkapsapasta valge veini ja pecorino-juustuga

  • Küpsetusaeg: 45min
  • Keskmine
Lehtkapsapasta valge veini ja pecorino-juustuga

Koostisosad

  • Pasta Lumaconi
     500 g
  • Aedoad
     150 g
  • Keedetud valged oad
     380 g
  • Lehtkapsas
     125 g
  • Oliiviõli
     1 spl
  • Küüslauk
     1 küüs (-nt)
  • Valge vein
     1.5 dl
  • Kobartomat
     400 g
  • Juust Pecorino
     100 g
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Siin on sulle oivaline lumaconi-pasta, mis segatakse krõmpsude aedubade, suurte valgete ubade, kirsstomatite ja muidugi lehtkapsaga. Oliiviõli ja valge vein annavad toidule oma maitse. Lõpetuseks puista peale riivitud pecorino-juustu ja õhtusöök ongi valmis!

Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele. Puhasta aedoad ja pane koos pastaga keema, kui keemisaega on veel 3 minutit jäänud.

Loputa valgeid ube külma veega ja lase nõrguda.

Haki lehtkapsas ja prae pannil oliiviõlis pehmeks, pressi sisse küüslauk ja vala hulka valge vein. Lase ca 1 minut keeda ning sega seejärel hulka tomatid ja oad.

Riivi juust ja sega see sisse, lase keema ning maitsesta soola ja pipraga.

Sega pasta kapsakastmega ja lisa serveerimisel soovi korral veidi veel pecorino-juustu.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Panforte

30min • Lihtne
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Caponata

40min • Lihtne
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Kartulirösti

30min • Lihtne
Demo Kaev
Rimi peakokk