Krevetipasta suvikõrvitsa ja valge veiniga

  • Küpsetusaeg: 40min
  • Lihtne
Krevetipasta suvikõrvitsa ja valge veiniga

Koostisosad

  • Makaronid Lumacoli
     4 peotäis (-t)
  • Sibul punane
     1 tk
  • Suvikõrvits
     1 tk
  • Paprika
     530 g
  • Oliiviõli
     1 spl
  • Tomatipasta
     2 spl
  • Tšillipulber
     0.5 tls
  • Valge vein
     1.5 dl
  • Maisitärklis
     0.5 spl
  • Vahukoor Rimi
     2 dl
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi
  • Petersell
     0.5 punt (-i)
  • Kooritud krevetid
     400 g
  • Kõrvitsaseemned
     0.5 dl

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Maitsev, kergesti valmistatav ning kirev roog, kuhu käivad krevetid, suvikõrvits, koor, sibul, paprika ja petersell. Serveeri värske pasta ning  rõstitud ja soolatud kõrvitsaseemnetega, mis lisavad kreemjale kastmele särtsu.

Keeda pasta (eelistatult lumaconi) vastavalt pakendil olevale õpetusele. Eelista lumaconi pastat.

Koori ja haki sibul. Lõika suvikõrvits kuubikuteks. Haki paprika.

Prae sibul, suvikõrvits ja paprika kergelt oliiviõlis laial pannil või poti sees segades. Sega sisse tomatipasta ja tšillipulber ning prae veel mõni minut.

Sega sisse vein ja maisitärklis ning kalla koos koorega segades pannile. Keeda veel mõni minut. Maitsesta soola ja pipraga

Haki petersell ning sega koos külmutatud krevettidega kastmesse. Lase krevettidel kastmes sulada, keeda vaiksel tulel ca 4 minutit.

Serveeri pasta kastme ja kõrvitsaseemnetega.

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga.

Alkohol võib kahjustada teie tervist.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk
Demo Kaev
Rimi peakokk
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Demo Kaev
Rimi peakokk