Kõrvitsakarri

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine
Kõrvitsakarri

Koostisosad

  • Muskaatkõrvits
     700 g
  • Kollane sibul
     2 tk
  • Õli
     2 spl
  • Karrikaste
     400 ml
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi

Serveerimiseks

  • Kookoskrõpsud
     1 dl
  • Koriander
     1 dl
  • Jasmiini riis
     4 pakk (-i)

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kas sa oled avastanud valmis kastmepõhjad? Kui ei, siis nüüd on aeg! Seekord kasutame punase karri maitsega kastmepõhja. Terav kastmepõhi sobib suurepäraselt kokku magusa keegelkõrvitsaga. Lisa riis ja kookoskrõpsud ning lõuna- või õhtusöök on olemas, koheselt valmis!

Koori kõrvits ja lõika sentimeetristeks kuubikuteks. Prae kõrvitsat koos sibulaga õlis umbes 5 minutit.

Lisa kastmepõhi. Jäta väikesel kuumusel keema umbes 5 minutiks. Maitsesta soola ja pipraga.

Serveerimiseks: Puista peale kookoskrõpse ja hakitud koriandrit. Serveeri jasmiinriisiga.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Ahjukartuli salat

1h • Lihtne