Kanasupp

  • Küpsetusaeg: 1h
  • Lihtne

Klõpsates YouTube'i esita nupule, nõustute, et teie valitud RIMI retseptivideod laaditakse YouTube'ist ning kohalduvad YouTube'i privaatsusseaded ja privaatsuspoliitika.

Koostisosad

Koostis

  • Kanapoolkoivad Rimi GreatLife
     500 g
  • Vesi
     2 l
  • Porgand
     2 tk
  • Kartul
     200 g
  • Redis
     100 g
  • Petersell
     1 peotäis (-t)
  • Beebispinat
     50 g
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi
  • Loorberileht
     3 tk

Äkiline kurk

  • Kurk
     300 g
  • Till
      maitse järgi
  • Söögiäädikas
     1 tl
  • Sool
     1 tl
  • Suhkur
     1 tl

Ürdileib

  • Rukkileib
      maitse järgi
  • Kreeka jogurt
      maitse järgi
  • Murulauk
      maitse järgi

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Puhasta kanatükid ja pane külma veega keema. Keeda nõrgal tulel ja koori vaht pealt. Lisa loorber ja veidi soola. Võta valmis kanatükid välja, eemalda nahk ning liha luudelt ja tükelda.

Keeda kanapuljongis tükeldatud juurviljad. Maitsesta soola ja pipraga. Veidi enne keetmise lõppu pane kanatükid uuesti sisse ja puista supile peale hakitud peterselli ja spinatit.

Äkiline kurk: sega kokku sool, suhkur, äädikas. Viiluta marinaadile õhukeselt kurk kasutades mandoliini või koorimisnuga. Lisa hakitud till ja lase 10 min seista.

Ürdileib: haki murulauk peeneks. Määri leivaviilule jogurtit ja aseta viil määritud poolega murulaugu sisse.

Sarnased retseptid

Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Borš

1h • Lihtne

Hernesupp suitsukondiga

1h 30min • Lihtne

Ahjulõhe köögiviljadega

35min • Keskmine