Kanakotlett maisipaneeringus

  • Küpsetusaeg: 25min
  • Lihtne
Kanakotlett maisipaneeringus

Koostisosad

  • Kanahakkliha
     300 g
  • Maisijahu
     3 spl
  • Hapukoor
     3 spl
  • Kanamuna
     1 tk
  • Valge sibul
     5 tk
  • Sool
      Maitse järgi
  • Pipar
      Maitse järgi
  • Maisijahu paneerimiseks
     200 g
  • Õli
     150 ml

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kiirelt valmistatavad maitsvad kanakotletid maisipaneeringus. Kotlette saab valmistada nii pannil kui ka ahjus.

Sega kausis kokku omavahel kanahakkliha, hapukoor, maisijahu, kanamuna ja peeneks hakitud sibul.
Maitsesta soola ja pipraga.
Vormi saadud massist 100 g pallikesed ja paneeri maisijahus.
Aja pann kuumaks ja lisa õli, aseta pätsid praadima.
Prae mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Võid küpsetada ka ahjus üle 180 kraadi, 5-7 minutit.

Sarnased retseptid

Kanakarri Tikka Masala

4h 30min • Keskmine

Meloni- ja kanasalat

20min • Keskmine
Demo Kaev
Rimi peakokk
Hea teada

Teabe viimase 30 päeva jooksul kehtinud madalaima hinna kauasäilivate kaupade kohta leiate kodulehelt.