Kana-ramen koriandri ja küüslauguga

  • Küpsetusaeg: 45min
  • Keskmine
Kana-ramen koriandri ja küüslauguga

Koostisosad

Küüslaugupasta

  • Küüslauk
     3 küüs (-nt)
  • Õli
     2 spl
  • Kaste Sambal Oelek
     0.5 tls
  • Äädikas
     0.5 tls
  • Seesamiseemned
     2 spl

Supp

  • Kanapuljong
     5 dl
  • Sojakaste
     2 spl
  • Rebitud kanafilee
     300 g
  • Suhkruhernes
     150 g
  • Munanuudel
     2 peotäis (-t)
  • Salatisibul
     125 g
  • Koriander
     1 spl

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Paku oma õhtusöögiseltskonnale klassikalist rāmen‘it kanaga. Vürtsikus tuleb küüslaugust ja tulisus sambal oelek‘i tšillipastast. Koos krõbedate köögiviljade ja munanuudlitega on roog täiuslik. Katteks pane värsket koriandrit ja salatisibulat ning õhtusöök ongi valmis.

Pane nuudlite jaoks vesi kastrulis keema.

Küüslaugupasta: Koori ja riivi küüslauguküüned. Kuumuta kastrulis õli, lisa küüslauk ja lase vaiksel tulel ca 1 minut podiseda.

Eemalda kastrul pliidilt ning sega sisse Sambal Oelek‘i tšillipasta, äädikas ja seesamiseemned.

Supp: Lase puljong sojakastmega (eelista Jaapani sojakastet) keema. Pane kana sisse ja hauta ca 4 minutit ning lase suhkruhernestel hautises keeda 2–3 minutit.

Maitsesta puljong küüslaugupastaga.

Keeda nuudlid pakendil oleva õpetuse järgi.

Puhasta ja viiluta salatisibul ning haki koriander jämedalt (või kasuta jahvatatud koriandrit).

Pane nuudlid kaussidesse ning vala peale kana ja puljong. Puista peale salatisibulat ja koriandrit.

Sarnased retseptid

Pad Thai krevettidega

30min • Keskmine