Kana paprika- ja tomatikastmega

  • Küpsetusaeg: 45min
  • Lihtne
Kana paprika- ja tomatikastmega

Koostisosad

  • Punane sibul
     1 tk
  • Tšillipipar
     1 tk
  • Rosmariin
     0.5 punt (-i)
  • Paprika
     530 g
  • Pasta
     4 peotäis (-t)
  • Kanarinnafilee
     600 g
  • Oliiviõli
     0.5 spl
  • Kapparid
     1 spl
  • Purustatud tomatid
     500 g
  • Küüslauk
     1 küüs (-nt)
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Pastaisu just täna? Veab sul, see on tänane roog! Grillitud paprikast, tšillist, küüslaugust, punasest sibulast ja rosmariinist valmistatud kaste ei saa ka kunagi halb olla. Head isu!

Pane pasta jaoks vesi kastrulis keema.

Koori ja tükelda sibul. Eemalda tšillist seemned ning haki see. Haki rosmariin. Kurna paprika läbi sõela.

Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele.

Lõika paprika viiludeks.

Küpseta sibul, tšilli ja kana pannil õlis. Lisa paprika, kapparid ja purustatud tomatid. Pressi sisse küüslauku ja lisa rosmariin.

Keeda 5 minutit. Lisa soola ja pipart.

Serveeri pastat kanakastmega.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk

Kanawrap "Kiire Inx”

30min • Keskmine
Demo Kaev
Rimi peakokk