Hakklihakastme-kartuli ahjuvorm

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne
Hakklihakastme-kartuli ahjuvorm

Koostisosad

  • Keedetud kartulid
     12 tk
  • Paprika punane marinaadis Rimi
     3 peotäis (-t)
  • Tomat
     2 tk
  • Küüslauk
     1 küüs (-nt)
  • Tüümian
     0.5 tl
  • Oregano
     1 tl
  • Oliiviõli
     3 spl
  • Riivjuust
      maitse järgi
  • Hakklihakaste
      maitse järgi
  • Petersell
      maitse järgi
  • Sool
      maitse järgi
  • Purustatud pipar
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

See retsept on mõnus ja valmib kiiresti just siis, kui külmkappi on eelmisest päevast jäänud keedetud kartuleid ja hakklihakastet.

Haki marineeritud punane paprika, tomat, petersell ja küüslauk peenikesteks tükkideks.

Sega oliiviõliga ja maitsesta segu tüümiani, oregano, pipra ja soolaga.

Lõika keedetud kartulid peenemateks sektoriteks ja lao võiga määritud ahjuvormile.

Pane kartuli kihile tomati, paprika, oliiviõli segu. Nüüd taas kiht kartuleid.

Lisa hakklihakaste.

Korda: kartulid, tomati segu, kartulid ja hakklihakaste kuni ahjuvorm saab täidetud (kõige pealmiseks kihiks võiks jääda kartuli kiht).

Kata riivjuustuga ning küpseta 190° juures umbes 15-20 min. kuni juust on sulanud.

Serveeri värske salati ja küüslaugukastmega.

Sarnased retseptid

Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid