Grillitud pardifilee mee marinaadis

  • Küpsetusaeg: 1h 40min
  • Keskmine

Koostisosad

  • Pardifilee
     2 tk
  • Taali Mesila mesi
     2 spl
  • Soja
     2 spl
  • Õli
     2 spl
  • Sool
     0.25 tl
  • Küüslauk
     2 küüs (-nt)

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Meie peakokk Jörgen Kohal käis Taali mahemesilas, kus on 19 aastat mesinike ametit pidanud Aili ja Tõnis Taal. Koos valmistati maitsev roog, mille valmistamine on jõukohane kindlasti kõigile.

Sega oma vahel marinaadi komponendid ja purusta sisse küüslaugu küüned. Soovi korral võid soja asendada inglise või dijoni sinepiga. Loe rohkem suurepärase marinaadi saladuste kohta ->

Marineeri pardi fileesid vähemalt 1-2h.

Grilli keskmisel kuumusel 5 minutit ühelt poolt ja 5 minutit teiselt poolt. Loe, kuidas grilli ette valmistada->

Enne filee lahti lõikamist jäta see 5 minutiks puhkama. Kõrvale valmista endale meeldiv lisand köögiviljade või salati näol. 

Sarnased retseptid

Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja