Chilli con carne

  • Küpsetusaeg: 55min
  • Lihtne
Chilli con carne
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Veisehakkliha Rimi
     500 g
  • Sibulad
     2 tk
  • Küüslauk
     3 küüs (-nt)
  • Vürtsköömned
     1 tls
  • Jahvatatud paprika
     1 spl
  • Cayenne pipar
     1 tls
  • Purustatud tomatid
     400 g
  • Punased oad aurutatud
     400 g
  • Sool
      maitse järgi
  • Suhkur
      maitse järgi
  • Õli
      praadimiseks
  • Jasmiini riis
     200 g

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Chilli con carne on maitsev ja lihtne piduroog, mille valmistamine ei tohiks valmistada raskusi ühelegi kodukokale.

Tükelda sibulad ja küüslauk ning pruunista koos hakklihaga.

Maitsesta vürtsköömnete, paprikapulbri ja Cayenne’i pipraga. Lisa purustatud tomatid ja 4 dl vett. 

Maitsesta soola ja veidikese suhkruga ning keeda madalal tulel aeg-ajalt segades 20–25 minutit.

Lisa pestud ja nõrutatud oad, keeda veel 5 minutit.

Valmista jasmiiniriis vastavalt pakendil olevale juhisele aurutatult või keedetult. Serveeri chilli con carne kõrvale.

Sarnased retseptid

Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Demo Kaev
Rimi peakokk

Vabariigi ahjupraad

5h • Keskmine
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Burritokauss

20min • Lihtne
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Seene-karri supp

40min • Lihtne
Demo Kaev
Rimi peakokk