Ahjus küpsetatud pilaff kana ja pruuni riisiga

  • Küpsetusaeg: 45min
  • Keskmine
Ahjus küpsetatud pilaff kana ja pruuni riisiga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Kanapoolkoivad Rimi GreatLife
     500 g
  • Rapsiõli I Love Eco
     20 g
  • Sibul
     50 g
  • Porgand
     120 g
  • Kikerhernes Rimi
     100 g
  • Kanapuljong
     400 g
  • Pruun riis Rimi
     200 g
  • Küüslauk
     40 g
  • Õun
     50 g

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Röstige kanakoivad malmpotis.

Lisage sibul ja porgand ning praadige läbi.

Valage juurde puljong ja kikerherned.

Laske keema tõusta, seejärel lisage riis. Pange koorimata küüslaugumugul ja õun kõige peale.

Katke pott kaanega ja pange 35 minutiks eelsoojendatud ahju (180 °C).

Seejärel võtke pott ahjust ja laske sel ilma kaant tõstmata 10 minutit seista.

Nüüd eemaldage kaas ning võtke õun ja küüslauk ettevaatlikult potist välja.

Tõmmake kana pilafi põhjast välja ning eemaldage sellelt nahk ja kondid.

Segage pilaff läbi ja serveerige koos kanaga.

Sarnased retseptid

Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Köögiviljatarrend

30min • Lihtne
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid