Vegan purgisupp seente ja kikerhernestega

  • Küpsetusaeg: 15min
  • Lihtne
Vegan purgisupp seente ja kikerhernestega
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Koostisosad

  • Šampinjonid
     1 peotäis (-t)
  • Puljongipõhi
     2 spl
  • Kikerherned
     3 spl
  • Punane kapsas
     1 peotäis (-t)
  • Suhkruhernes
     1 peotäis (-t)
  • Vermicelli klaasnuudlid
     50 g
  • Punane paprika
     1 peotäis (-t)
  • Spinat
     1 peotäis (-t)
  • Roheline sibul
     1 peotäis (-t)
  • Idu
     2 g
  • Laim
     1 tk

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 1 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Pista koostisosad purki ning võta lõunasöök endaga tööle kaasa!

Vaata, kuidas teha puljongipõhja >

Supi soojendamiseks vala purk täis keevat vett ja oota 5 minutit. Võid süüa purgist aga mugavam on valada välja kaussi. 

Lisa koostisosad purki selles järjekorras:

2 sp puljongipõhja

Peotäis rebitud austerservikuid, lõvilaka seeni, šiitake seeni või shampinjone

3 sp või rohkem kikerherneid

Peotäis hakitud või riivitud punast kapsast

Peotäis hakitud suhkruherneid

50 g vermicelli klaasnuudleid

Peotäis hakitud punast paprikat

Peotäis spinatit

Väike peotäis hakitud rohelist sibulat

2 sp idandeid 

2 sektorit värsket laimi

Sarnased retseptid

Tomatisupp

40min • Lihtne

Kapsasupp

45min • Keskmine
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Selge kalasupp tervest kalast

2h 20min • Keskmine

Ahjukartuli salat

1h • Lihtne