Ühe-poti-pasta veisehakkliha ja tomatiga

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine
Ühe-poti-pasta veisehakkliha ja tomatiga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Sibul
     1 tk
  • Küüslauk
     2 küüs (-nt)
  • Oliiviõli
     2 spl
  • Veisehakkliha
     500 g
  • Kanapuljong
     750 ml
  • Pasta
     400 g
  • Purustatud tomatid
     1 tk
  • Riivitud juust
     40 g
  • Basiilik
      maitse järgi
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Tõeline argiõhtu mugavusroog! Boonusena pead pärast kokkamist pesema vaid ühe poti.

Haki sibul ja küüslauk. Kuumuta suures haudepotis või paksu põhjaga keedupotis õli. Lisa sibulad ja prae klaasjaks. Lisa küüslauk ja prae veel paar minutit.

Lisa hakkliha. Pruunista, samal ajal puulusikaga seda väiksemateks tükkideks lagundades. Lisa puljong, tomatikonserv ja pasta. Maitsesta soola ja pipraga.

Sega läbi ja kuumuta keema. Lase umbes 15 minutit podiseda, kuni pasta on pehmenenud.

Lõpuks lisa riivitud juust (eelista parmesani tüüpi juustu) ja väiksemaks rebitud basiilikulehed. Sega läbi. Serveerimisel lisa soovi korral veel juustu, basiilikut ja musta pipart.

Sarnased retseptid

Dandan-nuudlid

45min • Keskmine
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja