Tsitruse kastmes hautatud paalia
-
Küpsetusaeg: 45min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Paaliafilee700 g
-
Spargel roheline500 g
-
Kohvikoor200 ml
-
Apelsin1 tk
-
Sidrun1 tk
-
Või40 g
-
Õli40 ml
-
Sool
-
Pipar
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Parajalt värske, parajalt hapu, parajalt rasvane. Aga piisavalt maitsekas paalia kala roog.
Puhasta filee kontidest ja lõika sobiva suurusega tükkideks
Kuumuta pann, lisa õli ja aseta kuumale pannile sparglid praadima kuniks need on kuldpruunid
Lisa juurde natuke sidrunimahla ja võid
Kui spargel on praetud, keera kuumus väiksemaks ja aseta pannile lihapoolega paaliad praadima
Kui kala on kuldpruuniks muutunud, vala pannile poole sidruni- ja apelsinimahl ning nende koored