Tsitruse kastmes hautatud paalia

  • Küpsetusaeg: 45min
  • Keskmine
Tsitruse kastmes hautatud paalia
Demo Kaev
Rimi peakokk

Koostisosad

  • Paaliafilee
     700 g
  • Spargel roheline
     500 g
  • Kohvikoor
     200 ml
  • Apelsin
     1 tk
  • Sidrun
     1 tk
  • Või
     40 g
  • Õli
     40 ml
  • Sool
     
  • Pipar
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Parajalt värske, parajalt hapu, parajalt rasvane. Aga piisavalt maitsekas paalia kala roog.

Puhasta filee kontidest ja lõika sobiva suurusega tükkideks
Kuumuta pann, lisa õli ja aseta kuumale pannile sparglid praadima kuniks need on kuldpruunid
Lisa juurde natuke sidrunimahla ja võid
Kui spargel on praetud, keera kuumus väiksemaks ja aseta pannile lihapoolega paaliad praadima

Kui kala on kuldpruuniks muutunud, vala pannile poole sidruni- ja apelsinimahl ning nende koored

Viimasena lisa kohvikoor ja keeda kuniks on muutunud ühtlaseks kastmeseks
Maitsesta soola ja pipraga
Serveeri koos sparglitega

Sarnased retseptid