Toortatar halloumi ja pak choi'ga

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne
Toortatar halloumi ja pak choi'ga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Toortatar
     100 g
  • Halloumi
     200 g
  • Pak choi
     1 pakk (-i)
  • Punane sibul
     1 tk
  • Päiksekuivatatud tomatid
     0.5 tk
  • Küüslauk
     1 küüs (-nt)
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi
  • Õli
      praadimiseks

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 3 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kodumaine toortatar on hea vaheldus tavalisele tatrale. Krõbe praetud halloumi asendab selles roas kenasti liha. Lisaks mõnusalt krõmps pak choi ja maitsekas päikesekuivatatud tomat.

Pese tatar külma veega ja keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks. Nõruta sõelal (võid külma veega läbi pesta).

Viiluta halloumi ning prae kuumal pannil õlis kuldpruuniks. Tõsta kõrvale. Haki pak choi ja prae samal pannil umbes 1 minut, maitsesta soolaga. Tõsta samuti kõrvale. Lisa pannile tükike võid ja purustatud küüslauk.

Prae keedetud tatar kiirelt läbi.

Viiluta punane sibul, nõruta tomatid. Tõsta kõik koostisained kaussidesse ja serveeri kohe.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk