Koostisosad
-
Kamaraga seafilee2 tk
-
Õli
-
Jahu20 g
-
Muna2 tk
-
Panko riivsai ICA Asia50 g
-
Sool
-
Pipar
Kaste
-
Ketšup2 spl
-
Worcesteri kaste2 tl
-
Thai Choice austrikaste2 tl
-
Suhkur1 tl
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 5 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Sega omavahel kastmekomponendid ning tõsta kaste kõrvale
Lõika fileest umbes 1,5 cm paksused viilud ning maitsesta mõlemalt poolt soola ja pipraga
Pane kolme eraldi kaussi jahu, lahtilöödud munad ja panko ning maitsesta iga kauss soola ja pipraga
Täida kastrul umbes pooleldi õliga ja kuumuta
Kasta hakitud sealiharibad jahusegusse nii et ribad oleks jahuga kaetud. Siis tõsta ribad munakaussi ja veendu, et muna katab täielikult jahu. Viimasene kasta liha pankokaussi ja kata liha mõlemad pooled
Aseta paneeritud liha ettevaatlikult kuuma õli sisse ja friti mõlemalt poolt umbes 3 minutit. Kuna lihatükid on õhukesed, ei tohiks küpsetamine kaua aega võtta
Kui liha on küps, tõsta see restile liigsest õlist nõrguma
Pane nõrutatud tonkatsu lõikelauale ja viiluta suupärased tükid
Serveeri riisipadjal koos dipiga