Takod

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne
Takod

Koostisosad

  • Tomat
     2 tk
  • Kurk
     1 tk
  • Sibul punane
     1 tk
  • Mais magus
     340 g
  • Hakkliha
     500 g
  • Õli
     2 spl
  • Taco maitseainesegu
     28 g
  • Vesi
     1.5 dl
  • Takotasku
     12 tk
  • Riivitud juust
     2 dl
  • Salsakaste
     2 dl
  • Hapukoor
     2 dl

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Tänapäeval on takosid saadaval kõigis võimalikes variatsioonides, kuid reedene lemmik koosneb jätkuvalt peeneks hakitud köögiviljadest, veisehakklihast, maisist ja riivjuustust takotaskul. Katteks pannakse otse loomulikult hapukoort ja tulist salsat!

Kuumuta ahi vastavalt takotaskute pakendil olevale õpetusele.

Lõika tomatid ja kurk kuubikuteks. Koori ja haki sibul. Lase maisil kuivaks nõrguda. Lõika salat ribadeks.

Prae hakkliha õlis ja maitsesta maitseaineseguga ning sega juurde vesi ja lase mõni minut keeda.

Pane takotaskud ahjuplaadile ja kuumuta neid ahjus keskmisel siinil vastavalt pakendil olevale õpetusele.

Pane hakkliha takotaskutesse, lisa juust ja köögiviljad ning viimasena salsa ja hapukoor.

Sarnased retseptid

Korea ribid

1h 30min • Keskmine
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Kartulitakod

20min • Lihtne
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Pehme tako krevettidega

10min • Lihtne

Mahlane veise röstbiif

1h 30min • Keskmine