Röstsaiad tuunikalamäärde ja keedumunaga

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne
Röstsaiad tuunikalamäärde ja keedumunaga
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Koostisosad

  • Porgand
     1 tk
  • Luunja kurk
     0.5 tk
  • Röstsai Rimi SMART
     4 viil (-u)
  • Tuunikala soolvees Rimi SMART
     1 tk
  • Munad Rimi SMART
     4 tk
  • Kapparid
     1.5 spl
  • Sarapuupähklid
     1 peotäis (-t)

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kiire, lihtne ja tasakaalustatud hommikusöök! Hommikusöök on tasakaalustatud siis, kui see sisaldab parajas koguses makrotoitaineid nagu süsivesikud, rasvad ja valgud. Selline hommikusöök tagab, et kõht püsib kaua täis ja pakub meie organismile piisavalt energiat, et toetada kõiki keha funktsioone. Makrotoitainete poolest tasakaalustatud eine toetab ka normaalset veresuhkru liikumist.

Keeda munad.
Kurna tuunikala konserv veest, sega see majoneesi, hakitud pähklite ja kapparitega.
Maitsesta soola ja pipraga.
Määri röstitud saiadele tuunikala määre.
Viiluta keedumuna saiade peale.
Serveeri porgandi ja kurgiga.

Sarnased retseptid