Pikantne lambaburger ürtidega

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne
Pikantne lambaburger ürtidega
Jörgen Kohal
Endine peakokk

Koostisosad

  • Burgerikukkel Leibur
     2 viil (-u)
  • Lambahakkliha
     200 g
  • Hapukapsas
     60 g
  • Punane sibul
     20 g
  • Ürdid
     20 g
  • Küüslauk
     10 g
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Suvi, päike, lähedased koos ning kuum grill! Selle suurepärase koosluse muudab paremaks eriline lambaburger, kuhu võid julgelt lisada värsket ürti.

Võta Leiburi burgerikukkel (eelistatavalt kliidega) ja rösti õrnalt. 

Viiluta punasest sibulast nii õhukesed viilud kui saad. 

Sega kokku hakkliha, purustatud küüslauk, sool, pipar ja hakitud ürdid. Sega hakkliha tugevalt umbes 5 minutit, et kotlett hästi koos püsiks.

Küpseta ürdikotlett tulel – esmalt pruunistamõlemalt poolt ning järelküpseta vaiksel tulel.

Jäta mõneks ajaks valminud kotletid puhkama. 

Võta kõik komponendid ning pane endale kokku üks eriline burger, kuhu sisse võid julgelt lisada järgi jäänud värsket ürti.

Sarnased retseptid

Böff a la TarTar

40min • Keeruline
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja