Pardikoivad šampinjonidega

  • Küpsetusaeg: 2h 10min
  • Keskmine
Pardikoivad šampinjonidega
Jörgen Kohal
Endine peakokk

Koostisosad

  • Pardikoib
     4 tk
  • Palsamiäädikas
     2 spl
  • Küüslauk
     1 küüs (-nt)
  • Punane vein
     0.5 l
  • Šampinjonid
     200 g
  • Tüümian
     1 peotäis (-t)

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Maitsekad pardikoivad koos šampinjonide, palsamiäädika ja punase veiniga on ideaalne roog mõne nädalavahetuse õhtupoolikuks, mida saab nautida nii üksi kui koos lähedastega.

Kuumuta ahi 180 °C. 

Võta sobiva suurusega ahjuvorm, laota põhjale tüümiani oksad ja muljutud küüslauguküüned. 

Maitsesta pardikoivad soola ja pipraga, siis tõsta pardikoivad ahjuvormi. Lisa šampinjonid, palsamiäädikas ja vein. Küpseta umbes tund aega kaane all. 

Võta kaas pealt ja küpseta veel 45 minutit. 

Serveeri sampinjonidega.

Sarnased retseptid

Böff a la TarTar

40min • Keeruline
Demo Kaev
Rimi peakokk