Nuudliroog sealihaga

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne
Nuudliroog sealihaga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Munanuudlid
     250 g
  • Rimi sea välisfilee lõigud
     310 g
  • Maisitärklis
     2 g
  • Punane paprika
     1 tk
  • Küüslauk
     2 küüs (-nt)
  • Rapsiõli
     2 spl
  • Ingver
     1.5 g
  • Tšillihelbed
     0.5 tl
  • Sojakaste
     3 spl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Hästi lihtsa valmistusviisiga nuudliroog maitseb nii hea, et sööjatele tuleb üle kinnitada, et tegu ikka koduköögis valminud, mitte Aasia söögikohast tellitud einega.

Keeda nuudlid vastavalt pakendi juhendile, nõruta ja jäta ootele.

Lõika lihalõigud umbes 1 cm paksusteks ribadeks. Sega maisitärklisega ja lase 5 minutit seista.

Puhasta paprika seemnekojast ja lõika ribadeks. Haki küüslauguküüned.

Kuumuta pannil õli. Pruunista liha, selleks kulub 5 minutit. Maitsesta soolaga. Lisa paprika, küüslauk ja riivitud ingver. Prae, kuni paprika on veidi pehmenenud. Lisa tšillihelbed, soja, mesi ja vesi. Sega läbi ja lase toidul mõni minut podiseda.

Lisa nuudlid ja sega roog korralikult läbi.

Serveerimisel lisa toidule rohkelt sibulapealseid ja puista peale veidi seesamiseemneid.

Sarnased retseptid

Dandan-nuudlid

45min • Keskmine
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Kanakarri Tikka Masala

4h 30min • Keskmine

Kõrvitsakarri

45min • Lihtne