Lõhefilee salsa verde’ga

  • Küpsetusaeg: 15min
  • Lihtne

Koostisosad

  • Lõhefilee
     250 g
  • Või
     1 g
  • Oliiviõli Rimi Extra Light
     1 spl
  • Shiitake-seened
     200 g
  • Pak Choi
     1 pakk (-i)
  • Edamame oad ICA Selection
     100 g
  • Salsakaste
     100 g
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Salsa verde on Mehhiko köögi klassika, millel on palju erinevaid variatsioone. Proovi seda koos lõhega!

Tükelda seened ning pak choi, mida võib lõigata pooleks või väiksemateks tükkideks.

Kuumuta või pannil oliiviõliga ja prae lõhefileed 2–3 minutit kummaltki poolt.

Võta lõhe pannilt ning pane seened ja pak choi praadima.

Lisa kooritud sojaoad ja kuumuta kergelt läbi.

Serveeri lõhefilee lisandite ja salsa verde (eelistatult rohelise) kastmega.

Sarnased retseptid

Rosmariinine ahjukala

40min • Lihtne