Krõbe tursk hapendatud porgandi ja Taani remulaadiga

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne
Krõbe tursk hapendatud porgandi ja Taani remulaadiga

Koostisosad

Hapu porgand

  • Porgand
     1 tk
  • Äädikas
     0.5 tls
  • Suhkur
     1 spl
  • Vesi
     0.5 ml

Tursk

  • Külmutatud tursk
     360 g

Taani remulaad

  • Hapukurk
     2 tk
  • Majonees
     2 dl
  • Karri
     1 tls
  • Sool
      maitse järgi

Serveerimiseks

  • Keedetud kartul
      serveerimiseks
  • Sidrun
     5 viil (-u)

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Eriti hea on süüa krõbedat turska koos isetehtud hapendatud porgandi ja Taani remulaadiga. Ei pea olema tippkokk selleks, et ise porgandit hapendada või remulaadi teha. Tursafilee koos lihtsate lisadega teevad kokku põneva ja värske maitsekombinatsiooni. Serveeri kartulite ja sidrunviiludega. Lase hea maitsta!

Hapu porgand: koori ja riivi porgandid jämedalt. Aja äädikas, suhkur ja vesi väikeses kastrulis keema. Pane porgand sisse, võta pliidilt ära ja jäta jahtuma.

Valmista kala vastavalt pakendil olevale õpetusele.

Taani remulaad: haki hapukurk peeneks ja sega majoneesi ja karriga kokku. Maitsesta tahtmisel soolaga. 

Serveeri tursk porgandi, remulaadi, keedetud kartuli ja sidruniviiludega.

Sarnased retseptid

Pad Thai krevettidega

30min • Keskmine

Tuunikalaga riisipallid

40min • Keskmine
Demo Kaev
Rimi peakokk