Köögiviljatarrend

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne
Köögiviljatarrend
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Köögiviljapuljong
     9 dl
  • Brokoli
     100 g
  • Kirsstomat
     15 tk
  • Aeduba
     100 g
  • Mais konserveeritud
     4 spl
  • Pohlad
     2 spl
  • Agar-agar
     2.5 tl
  • Mädarõigas
     

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Jõululaual on liha tavaliselt palju, seega on köögiviljad igati teretulnud. Seekord pakume neid tarrendis – see rõõmsavärviline põnev roog sobib täistaimse valikuna tavapärase süldi asemel ka veganite jõululauale, sest tarretajaks on želatiini asemel agar-agar.

Kõrvale sobib hästi mädarõikakaste.

Kuumuta puljong keemiseni

Lisa väikesed brokoliõisikud ja keeda kolm minutit

Tõsta brokoli vahukulbi abil leeme seest välja ja jaga väikestesse kaussidesse
Lõika tomatid viiludeks ja lao need ringina brokoli kohale kausi servadesse
Jaga kaussidesse ka oad, mais ja pohlad
Sega agar-agar puljongi hulka ning keeda kaks minutit
Vala puljong köögiviljadele ja lase külmkapis 3–4 tundi tarretuda
Enne söömist kummuta tarrendid serveerimisalusele ja lisa mädarõigas

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Gluteenivaba leivapäts

1h 30min • Keskmine
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Gluteenivaba mitmeviljaleib

1h 30min • Keskmine
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid