Kihiline mereannitort

  • Küpsetusaeg: 3h
  • Keskmine
Kihiline mereannitort

Koostisosad

Alus

  • Lehttaigen
     400 g

Kaste

  • Toorjuust Philadelphia
     300 g
  • Külmsuitsutatud lõhe
     100 g
  • Kreeka jogurt
     3 g
  • Sidrun
     0.5 tk
  • Petersell
     1 g

Pealmine kreem

  • Toorjuust Philadelphia
     100 g
  • Sidrunimahl
     
  • Kreeka jogurt
     2 g

Kaunistamiseks

  • Krevetid
     100 g
  • Lõhemari
     60 g
  • Ürdisegu
     

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kuumuta ahi 180 kraadini.

Pane tainaplaadid kahele küpsetusplaadile küpsetuspaberi peale ja lase neil 18–20 minutit küpseda.

Jäta puhkama natukeseks ajaks.

Sega toorjuust hakitud suitsulõhe, peterselli ja sidrunimahlaga.

Massi paksemaks muutmiseks lisa jogurtit.

Kanna kaste kihtide vahele ja lase vähemalt 2 tundi külmkapis liguneda.

Valmista pealmine kreem ja määri tordi ülaosa.

Kaunista krevettide, lõhemari ja roheliste, sidrunikoore ja mahlaga.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Sushi

50min • Keskmine

Kookosriis mangoga

35min • Keskmine

Kanakarri Tikka Masala

4h 30min • Keskmine