Kevadine minestroone

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne
Kevadine minestroone
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Aedviljapuljong
     6 dl
  • Purustatud tomatid
     400 g
  • Pasta
     75 g
  • Spargel
     100 g
  • Suhkruhernekaunad
     100 g
  • Valged oad
     120 g
  • Sool
      maitse järgi
  • Must pipar
      maitse järgi
  • Riivitud parmesan
      maitse järgi
  • Rukola
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Itaaliahõnguline minestroone on korralik ja toekas supp, mis maitseb ka lastele.

Kuumuta puljong ja tomatikonserv keema. Puista sisse pasta ja keeda kaane all 5 minutit.

Lõika sparglivartelt alumised puitunud otsad ja viska ära. Lõika seejärel sparglivarred pooleks. Lõika suhkruhernekaunad väiksemaks.

Pane sparglijupid ja hernekaunad potti, lisa ka nõrutatud oad. Keeda veel 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.

Serveerimisel puista peale riivitud parmesani ja rukolalehti. Kui supp läheb seismisel liiga paksuks, lisa kuuma vett või puljongit.

Sarnased retseptid

Seene-karri supp

40min • Lihtne
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Bresaola pasta tomatiga

40min • Lihtne