Kartulisalat suitsulõhe ja vutimunadega

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Keskmine
Kartulisalat suitsulõhe ja vutimunadega

Koostisosad

  • Salat Cosberg
     1 tk
  • Kirsstomat
     200 g
  • Soolakurk
     200 g
  • Kartul keedetud
     400 g
  • Kuumsuitsulõhe
     200 g
  • Vutimunad
     10 tk
  • Või
      Praadimiseks

Salatikaste

  • Mesi
     1 tl
  • Dijon sinep teraline
     1 tl
  • Sidrunimahl
     1 spl
  • Oliiviõli
     4 spl
  • Sool
     
  • Pipar
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kartulisalat väikese vungiga. 

Sega esmalt kokku salatikastme ained. Sidrunimahla võib soovi korral asendada veiniäädikaga

Keeda vutimunasid 2 minutit 30 sekundit

Tükelda keedetud kartul ja prae või sees kuldseks

Rebi salat väiksemateks tükkideks, sega poolitatud ja tükeldatud kirsstomatite, kurgi, kuumsuitsulõhe ja kartulitega

Kalla juurde salatikaste ja sega läbi
Laota vaagnale või taldrikule
Säti sinna peale poolitatud vutimunad
Viimistle soola ja pipraga

Sarnased retseptid

Ahjukartuli salat

1h • Lihtne