Kana punases karrikastmes

  • Küpsetusaeg: 40min
  • Lihtne
Kana punases karrikastmes

Koostisosad

  • Riis
     4 peotäis (-t)
  • Kanafilee
     600 g
  • Kookospiim
     400 ml
  • Punane karripasta
     2 tls
  • Sojaoad
     250 g
  • Õli
     2 tls
  • Sool
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Punane karripasta moodustab kanaga hea maitsekoosluse ja seda kasutatakse sageli Aasia kanaroogades. Mahedama ja lapsesõbralikuma maitse saamiseks segame seda ühe purgi kookospiimaga ja keedame koos kanaga. Serveeri sojaubade ja riisiga.

Keeda riis pakendil oleva õpetuse järgi.

Pruunista kana praepannil õlis. Sega juurde kookospiim ja karripasta ja lase ca 5 minutit keeda. Vala sojaoad sisse. Lase keema tõusta ja keeda mõni minut, kuni oad on kuumad. Maitsesta soolaga.

Serveeri hautist riisiga.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Seene-karri supp

40min • Lihtne
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid