Kana panang-karrikastmes

  • Küpsetusaeg: 40min
  • Lihtne
Kana panang-karrikastmes

Koostisosad

  • Riis
     2 peotäis (-t)
  • Kanafilee
     300 g
  • Õli
     1 tls
  • Türgi uba
     150 g
  • Panang-karrikaste
     400 ml
  • Murulauk
     20 g

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Maitsev Tai toit kana ja panang-karriga. Lase kanal praepannil krõbedaks praadida ning hauta seejärel koos Türgi ubade ja hautisepõhjaga. Serveeri seejärel värskelt keedetud riisiga ja puista peale värsket murulauku.

Keeda riis pakendil oleva õpetuse järgi.

Prae kana praepannil õlis. Vähenda kuumust ning lisa oad ja hautisepõhi. Hauta ca 4 minutit. 

Haki või lõika murulauk peeneks.

Serveeri karrit riisiga ja pane katteks murulauku.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Seene-karri supp

40min • Lihtne
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid