Juustune kana ja riisi panniroog brokoliga

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne
Juustune kana ja riisi panniroog brokoliga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Sibul
     1 tk
  • Küüslauk
     3 küüs (-nt)
  • Oliiviõli
     1 spl
  • Kana sisefilee
     500 g
  • Basmatiriis
     150 g
  • 35% koor
     200 ml
  • Kanapuljong
     750 ml
  • Brokoli
     250 g
  • Riivjuust
     100 g
  • Hakitud petersell
     
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Mugavalt ühel pannil valmiv koorene kana-riisiroog podiseb küpseks pliidil ja saab viimase lihvi küpsetamise lõpus hetkeks ahjust läbi käies. Seega on siin hea võtta pann, mis sobib ka ahjus kasutada.

Haki sibul ja küüslauk. Kuumuta pannil õli. Lisa sibul ja kana.

Pruunista kergelt, maitsesta soola ja pipraga. Lisa küüslauk ja prae veel üks minut, kuni küüslauk on aromaatne.

Lisa riis, koor ja kanapuljong (esialgu kasuta umbes ¾ kogusest, hiljem saad vajaduse korral lisada). Hauta umbes 15 minutit, kuni vedelik on täielikult imendunud. Vajaduse korral lisa vahepeal puljongit.

Lisa brokoli ja pool juustust. Sega läbi ja küpseta veel paar minutit. Puista peale ülejäänud juust.

Tõsta pann mõneks minutiks ahju, kuni juust sulab ja pruunistub. Jahvata enne söömist peale musta pipart ja riputa üle hakitud peterselliga.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk
Demo Kaev
Rimi peakokk

Kanakoivad veinileemes

1h 30min • Keskmine
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Toortatra-peedi-risoto

30min • Lihtne