Itaalia vorstikaste salveiga

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine
Itaalia vorstikaste salveiga

Koostisosad

  • Salsiccia vorst
     350 g
  • Oliiviõli
     2 spl
  • Kirsstomat
     400 g
  • Vesi
     2 dl
  • Salveilehed
     1 peotäis (-t)
  • Must pipar
     0.5 tl
  • Sool
      maitse järgi
  • Pasta
     350 g
  • Juust Pecorino
      serveerimiseks

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Tee pudendatud Itaalia vorstist (salsiccia) ja värskest salveist maitsev tomatikaste. Koos värskelt valmistatud pasta ja riivitud pecorino-juustuga on salsiccia-kaste igapäevase õhtusöögi kõrghetk.

Eemalda vorstilt nahk ja pudenda väiksemateks tükkideks. Prae madalal kuumusel õlis ca 5 minutit. 

Lisa tomatid, vesi, salvei ja pipar. Lase vähese kuumuse juures keeda ca 10 minutit. Lisa vajadusel rohkem vett. Maitsesta soola ja pipraga.

Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele. Sega pasta kastmega ja pane katteks pecorino-juustu.

Sarnased retseptid

Dandan-nuudlid

45min • Keskmine
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja